Welkom op de website van V. Appalachen's / Fialova

Maltezer- en Shih-Tzu kennel

Beste bezoeker,


De naam v. Appalachen's is mijn kennelnaam en is vernoemd naar een gebergte in Amerika.
Veel van mijn hondjes heb ik daar gekocht en naar Nederland geïmporteerd.

Wij fokken al meer dan 25 jaar Shih-Tzu's en Maltezer's. Sinds 1977 heb ik Maltezer’s en ben ik lid van de rasvereniging. Vroeger heette deze vereniging "Pekingees en Dwergspaniel club".

Op 4 september 1991 heeft mijn man Paul Vermeulen samen met vier andere kynologen de Maltezer vereniging Nederland opgericht.
De mede-oprichters van deze club waren Wylen Frans Heerkens, tevens ex-voorzitter van de "Pekingees en Dwergspaniel club", mevrouw Addy Meulmeester, de heer Ben Verbugt, mevrouw Nelleke Pels.
In 1991 hebben zij van de “Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland” groen licht gekregen voor het oprichten van deze nieuwe rasvereniging. In dat jaar kreeg de club ook een voorlopige erkenning.
Inmiddels heeft de vereniging een definitieve erkenning gekregen. Paul is jaren bestuurslid geweest van deze vereniging.

Onze pups groeien op bij ons in huis en aan de opvoeding en socialisering van de pups wordt door ons veel aandacht en liefde besteed. Wij hebben een erkenning van de "Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland" en zijn gediplomeerd volgens hun regels.

Soms zoeken wij een goed adres voor een ouder hondje dat wij willen herplaatsen, want een goed adres komt op de eerste plaats. De te plaatsen hondjes zijn altijd gesteriliseerd of gecastreerd als ze herplaatst worden.

Voor actuele informatie over onze pups, klik hier.

Met vriendelijke groeten,

Sophia Vermeulen

 


Champion Pashes All Gussied Up, vader van Mattinata Fiorentina